watch out !!!!

2012-10-31 / 23:56:05
imorgon ska vi gå på ullared och ja, vad kan man mera säga än att håll utkik för oss ? eftersom vi är gaaaanska så galna, heheh. men om det skulle vara någon som skulle känna igen oss så kom gärna fram, tveka inte :)
so watch out ;)
 
 

(1) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

NY DESIGN

2012-10-31 / 23:43:09
Vi bestämdes oss för att designa om bloggen nu till hösten, eller ja, vinter som det är i Dalarna. Bakgrunden får ni stå ut med så länge, vi ska till Ullared imorgon så fixar det på kvällen :)
 
Men vad tycker ni annars då ? :-)
 
Headern har Marica Lindberg från nordismupparna.blogg.se gjort! Otroligt va duktig hon är!
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Länk

2012-10-31 / 18:27:54

Här hittar ni klippet från nyheterna där jag är med !

Klippet : http://www.svt.se/nyheter/regionalt/gavledala/fyllefest-med-minderariga-sparade-ur


(1) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Halvvägs

2012-10-31 / 17:14:20

Vi sitter i bilen och Clara har sitt 4G modem till datorn med sig. När man kör mitt ute på vägen så går det ganska segt men när man kör in i en stad, typ Örebro, så säger hon:
- Satan va fort det går!

Söt chey.

Föresten, vi har kommit halvvägs. Nu ska vi försöka sova lite grann. Har kollat på en film och lite sånt, trötta som få är vi nu.


(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Borta i en evighet

2012-10-30 / 20:43:32
håller på att packa för fullt just nu, för imorgon smäller det ! jag och clara åker till göteborg :) och ibland kan jag tycka att jag packar för en evighet, hehehehehheeh
 

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Jag på tv

2012-10-30 / 14:45:43

Ikväll kommer jag vara förmodligen vara med på tv. Jag och Mariam gick på stan och så kommer två tjejer från SVT fram och vill intervjua oss om höstlovsfester. Haha, guud. Men ni som bor i Dalarna/Gästrikland, kolla på nyheterna ikväll :) Ni som inte bor här, kolla på webben sen ;)


(2) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

iOS 6

2012-10-30 / 00:12:38

Jorruh, jag har setat uppe tills nu bara för att få det här nya iOS 6 installerat på min telefon. Haha, guuuuud. Är överlycklig att jag ens lyckades, jag brukar alltid misslyckas med sånnahär saker ;)


(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

NEJ, NEJ OCH NEJ

2012-10-29 / 22:21:31
träningen idag gick ganska bra. men mitt högra knä har blivit helt damp på senaste tiden. vissa kallar det "slatter-knä" och jag hoppas verkligen att jag har fått ett sånt ! så kommer jag ju inte kunna stå lika mycket i mål och uuuuhhhhhh det kommer göra ont när jag rider. får be mamma köpa ett såntdär skydd, eller vad man nu ska kalla det...
 
ikväll har jag tänkt att kolla på lite film, äta glass och bara må riktigt bra.

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

SVAR

2012-10-29 / 21:35:47
Det var någon som kommenterade att vi skulle skriva vem av oss det var som skrev inlägget. Men om ni kikar längre ner på inlägget så står det faktiskt Kategori : t ex Emmy, Riders of Sweden, Nicki osv.
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Kommer inte av gården

2012-10-29 / 17:09:46

Precis som rubriken säger så kommer jag inte av gården med min ponny. Så idag ska han få vila. Han har inga broddar och han ska inte få nya skor förens den 6 november. Så vi försöker få hit hovslagaren tidigare. Annars kommer jag verkligen inte av gården på länge....

På onsdag åker jag och Clara till Göteborg. ULLARED OFC !!! :D Haha, sen får vi se vad vi ska hitta på. Jag ska nog ändra mitt hår lite också.... Men det får ni se då :)


(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

This is the real deal :o

2012-10-29 / 13:04:12

WTF?! Ja snöstorm va väl ordet jag letade efter? 0.0

Så varför inte spendera eftermiddagen med att kolla på Survivor, ja alltså hur vi sak kunna överleva den här nya istiden som börjar 29 oktober 2012 :o

De har sagt att det ska komma 3 dm snööööööö.......


(2) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Grand Prix, nääästa

2012-10-28 / 22:58:19
dagen dressyrpass gick faktiskt riktigt bra. han har lite små knep och trix för att slippa undan jobbet i början när det är som jobbigast... men dom sista 10-15 minutrarna satt jag som en kung och bara följde med och ponnyn gick suuuper fint ! med den känslan, skulle jag kunna rida runt i timmar och bara känna den känslan !!

vad händer imorgon då ? det är min stora fråga just nu. eftersom jag har höstlov så har jag all tid i världen att fixa med Stokes och imorgon tror jag att jag faktiskt ska rida upp till ridhuset. we will se :)
 

världens finaste vän
 

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Glöm inte gott folk!

2012-10-28 / 22:34:59

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Halloween hoppet 2012

2012-10-28 / 19:16:35
startade ju 80 och 90 i går i Rättvik. det gick -Galant! 
susade igenom 80 cm felfritt <3
och i 90 så va hon superfin men rev tyvärr 2an, många som gjorde det. hindret kom ur sväng.
så tyvärr ingen  plac, men finaste ponnyn kan bara bli ännu finare <3!
 
nu är tyvääärr tävlingssäsongen slut för i år och nu börjar ''träningssäsongen'' 
elr vad man nu ska säga. under vintern ska jag träna massa och komma upp på L:B till vår. 
MITT MÅL!! 
och nästa år släpper alla dessa unghäst bestämmelser och jag får då ha 
vilken utrustning jag vill. rätt skönt. 
 
men till dagen då. den spenderades med Emmy, natten också för den delen :p
ni såg väl den uurläckra bilden på mig i onepiece? ;-)
 
haha.
 
imon blire lite konditions träning i ridhuset. sköööööönt att kunna rida när det är ljuuuust
föör jaag haar juu HÖÖÖSTLOOOV :DDD
ahhaha :D
 
 
tyckte det va fyndigt med en orange rosett för att de va Halloween xd

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

viiiiingar

2012-10-28 / 11:18:44
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

hade inte varit fel i kylan ? ;)

2012-10-28 / 00:46:05

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

min ponnybus ^^

2012-10-28 / 00:26:22

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

två människor = en älg ?

2012-10-27 / 23:40:35
tjeeena. vi har varit ute och gått i typ 1,5 timme på byn, och gissa vad vi såg ???? EN ÄLG !vi trodde först attd et var två som var ute och gick, men nej. det var en älg, holey shit. det är andra gången båda ser en älg. bara vi slipper dom när vi är ute och rider så är vi nöjda. och björnarna får också hålla sig undan.
 
imorgon ska Emmy dressyrträna runt tre så imorgon blir det sovmorgon :) men vi har inte bestämt oss för vi ska göra än, ska vi kolla på en film kanske ? hehehehe
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

en tanke

2012-10-27 / 13:43:00
en tanke som slår mig ibland när jag står i stallet är att: Om jag inte hade varit så intresserad i hästar som jag faktiskt är, hur hade mitt liv sett ut ? Hade jag lagt av med ridnignen för länge sen ?
 
när jag var liten, runt 7-8 år, så var verkligen ridningen allting. jag tror att det enda som stod på min önskelista då var en häst. när jag var 9 år startade jag min första tävling på en ridskolehäst. det var en clear round på 50 cm. och efter den tävlingen slutade jag inte le på dagar.
 
när jag kanske var 10-11 år började jag verkligen leta efter ponnysar, jag visade mamma men hon sa bara att vi inte hade tid till en. pengar hade vi ju, men inte tiden. jag höll på att bli galen på mamma. jag letade på massa ponnysar som jag ville rida, ville köpa. jag sa till mamma jämt att hon skulle ringa till ägarna, men det blev inte riktigt så...
 
när jag gick i 6:an, när jag var 12 år, så började det verkligen ta fart. mamma såg hur mycket jag brann för det och eftersom hon red när hon var liten så förstod hon min glädje och lycka till hästar.. men vi hittade ingen ponny.
 
i 7:an letade vi faktiskt efter ponny, jag var och provred en som jag kanske skulle få ta hem på foder, men den var för gammal. men jag fortsatte leta, och mamma med. pappa var tveksam på hela situationen, men jag var väääldigt målmedveten då så han skulle inte få stoppa mig.
 
sommaren 2012 kom världens finaste ponny in i mitt liv. jag kommer ihåg dagen vi provred honom, i varenda detalj. han var så snäll, hela han. han hade så snälla ögon när han bara stod där och kollade på mig. när vi åkte hem efter den provridningen så förstod jag att det var den ponnyn jag ville ha.
 
nu lever jag mitt liv med min älskade ponny varje dag. han är min ögonsten och jag älskar han till tusen.
 
Så, här har ni bevis på att allt är möjligt !! Jag har fått kämpa mycket för att få med hela min familj på noterna. Men det går, det kanske bara tar lite längre tid.

Nio år gammal, första tävlingen.
 
KM i september, 14 år gammal och egen ponny. Allting går!
 

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

klar för match

2012-10-27 / 13:04:00
hästarna har fått lunch, boxen är mockad och höpåsarna packade. nu står pappa och ska laga lite mat till oss. senare idag ska jag spela innebandymatch hemma i FK mot Sandviken. matchen börjar 16.00, så det är ett litet tag tills dess....
 
idag ska jag rida ut på Stokken en liten sväng bara. imorgon ska jag dressyr/markarbeta honom.
 
Clara är ju även i Rättvik och tävlar idag ! har inte fått några resultat än men det kommer väll :)

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

goodmorning

2012-10-27 / 10:31:28

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

♛ REACH NEW GOALS ♛

2012-10-26 / 20:36:00
Jag har haft Stokes i nästan 5 hela månader nu. Och jag har utvecklas så himla mycket i min ridning, och fått en bästavän för livet. En vän man kan dela allting med, en som man kan lita på som aldrig sviker en.
 
Jag har haft ett stort mål i Stokes det här året. Det är att starta en "stor" tävling, och det blev KM. Jag känner Stokes 1000000 gånger bättre än vad jag gjorde när han kom till mitt liv. Min ridning har förbättras, det är Stokes som lär mig väldigt mycket. Men samtidigt får jag läsa han lite också.
 
Jag älskar verkligen den här ponnyn och nästa år sätter vi nya år. Då ska det vara riktigt höga mål så man får kämpa, för då lönar det sig mest i slutet.
 
Så till alla er som kämpar på med era ponnyer, keep going ! You are the best <3
 
 
 
 
 

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

sleep-over

2012-10-26 / 18:29:35
hello !!  HÖSTLOVET HAR BÖRJAT, UNDERBART !
 
ikväll ska jag sova över med mariam och wilma, girlsnight :) idag ska Stokken få vila, han har fått arbeta i veckan :) och imorgon ska jag spela match så det blir nog en lugnare uteritt. sen på söndag ska jag dressyr/markarbeta han lite. ååh, det känns så bra nu :)
 
imorgon ska Clara tävla i Rättvik, det var mitt mål detta året, att ha startat Halloween hoppet i körhallen, men jag satsade på KM istället och det målet nådde jag :)
 
 

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

ahahahaha faaaaaiiiil!

2012-10-26 / 18:04:00
 
hahahaha kollade runt på bloggen nyss och såge väärldens fail från min sida xd skrev AUGUSTI ist för OKTOBER xD /Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Första snöbollen made by Clara

2012-10-26 / 11:45:23


(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk