clara ska va duktig

2012-08-31 / 22:38:02
som Emmy skrev så tog vi ett konditionspass idag, i dugg regn.. det slutar bannemig aldrig att regna. är det fint väder så blåser det ist.. men imon ska jag fixa allt till tävlingen på sön. åker till Torsåkers Hästintresseförening. det namnet ni, omg. hoppar 90 och 95. startar först av 6 D i 90 och är den enda ungponnyn som ska starta Avd b i 95. behöver bara sätta en 95 nolla till sen får jag gå upp i Avd A där också!! Emmy åker med och fotar och är en tredje hjälpande hand ;) matchar med Eskadron polo pad bicolor ni vet de lila/rosa. och en rosa tröja. och imon ska jag skubba (tvätta alltså) mina GG benskydd t tävlingen, de va liiiite skitiga sen förra tävlingen. och justja, hästen ska också tvättas :P 
 
hoppas att Nicki är lika taggad som jag är :D
 
   

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Brist

2012-08-31 / 21:43:00
Vi undrar vad ni skulle vilja vinna i en bloggtävling. Till ex en piké, schabrak. Bara att bomba med förslag så kanske det kommer upp en tävling med en riktigt snyggt pris ;)

(1) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Favorit låten just nu !

2012-08-31 / 21:22:09

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

full fart !

2012-08-31 / 20:54:30
tjenare. idag tog jag och clara en galopprunda, det var verkligen bara galopp i slutet. när nicki behövde lite dragkraft så var det bara att dra på lite med Stokes. då hängde både nicki med och min ponny blev lite tröttare, vilket jag gillar eftersom han taktar alltid annars :)
 
imorgon ska jag åka till bjurs redan 09.19 med bussen. ska väcka clara ;) hehe, nejdå, men hon kommer och ligga när jag sover så jag få väll kliva rätt in och kolla på tv då :) känna mig som hemma med andra ord ! våra föräldrar kommer åka och hämta hö, som tur så slipper jag och clara det, men vi får vara med och lassa av allting, shit va mycket hö det kommer bli -.-
 
men nu ska jag försöka kolla på Gossip Girl, och om datorn inte vill som jag vill, så är det inget annorlunda :)
 
 
kollade runt på lite olika bloggar efter outfits och hittade denna ! den skulle ju vara hur tuff som helst att ha :D

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Matte

2012-08-31 / 12:43:43

Matteboken ligger uppslagen på bordet, och jag tänker inte röra den mer. Har gjort diagnosen och det får räcka för idag. Är så himla slut idag, som alla andra dagarna -.- Men sen ska jag rida ut med Ida & Clara, ska galoppera lite ;) Eller inte så lite, kommer bli rätt mycket.


(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Sånt här gillar vi att höra !!

2012-08-30 / 22:16:08
 
Såhär såg vårat lilla omdöme ut från våran fösta beställning, hoppningsvis så kommer det in flera ! :)

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Dagens träning

2012-08-30 / 22:10:28
Åh herregud va mycket det har varit idag.... Jag fick sluta en timme tidigare i skolan vilket gjorde hela dagen lite lättare ! Det gillar jag riktigt mycket :) Så det var bara att gå ner till stallet, mocka, packa höpåsar och det som ska göras och sen gick jag ut med han en liten sväng. Provade det nya regntäcket och det funkade superbra =D
Och ikväll spelade jag innebandy, herregud va längesedan det var sen jag ensengång rörde en innebandyhjälm. Känns som flera år :o Iaf så gick väll träningen sådär, kanske inte världsbäst. Men jag har gjort klart för mig att jag ska försöka träna 1 gång i veckan, om det går. Nä rjag kom hem gjorde jag min SO-läxa, så jag är riktigt stolt över mig själv, jag är bäst ;) 
 

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Populär fråga

2012-08-30 / 21:55:59
En fråga jag alltid brukar få när jag står i mål eller liknande är "gör det inte ont"? Då ska jag svara på den, en gång för alla. Jo, det kan göra förjävligt ont ibland, men man får inte visa det.
 
Jag har fått skott på mig som har gett mig blåmärken, och då kan folk gärna säga typ "ååh va klen du är", men ställ dig själv i ett mål ? Vissa som kaxar imot så grymt mycket är hur bollrädda som helst. Så jag menar att det kan svida som fan, man kan bara vilja skrika så glaset på dörrarna går sönder, men man gör det inte. Om jag kan få en hård boll på handen kan jag typ ruska på handen eller något, men jag säger ingenting. Den enda gången som jag verkligen har fått bryta matchen var ena gången när jag fick ett slag så min nagel sprack helt totalt (och nu tänker ni säkert, vilken jävla fjortis, men det gjorde skitont) och en annan gång fick jag en spricka i fingret. Så man är utsatt som målvakt, det är man. Men jag brukar alltid tänka på att jag inte ska säga något som kan få mig att få mig att verka svag, utan bara stå där fokuserad och vara som en tegelmur. 
 
Nu blev det väldigt hoppigt märkte jag. Men tänk på att det kan göra ondare för vissa målvakter, det varierar. Men peppa alla lika mycket och ha kul. Och smärta får man ta, det är en lagsport. Alla för en, en för alla.
 


(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

♥.♥

2012-08-30 / 20:52:19

förälskat mig i detta pannband... faaast såg att det va liite dyrt. ruggit snyggt iaf. tkr jag!!
vet inte vart det går att få tag på.. vet du? länka gäärna!
 
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

reeeeeegn

2012-08-30 / 17:56:22
jubel och applåder det regnar, yä...........not..
hittade tyvärr inte mina regnbyxor idag så fick lov att rida utan och bli blöt :( men det gick väl.
tog bara en skrittur ut idag eftersom vi hoppade igår och imon ska jag rida på banan, om vädret håller banan nice så blir det applåder!!
Nicki va konstig idag. jättetittig och nervös och väldigt spänd. hon höll på att hoppa ur skinnet när det kom en bil...
mer än vanligt.. vet inte om det berodde på att det regnade och det va lite skumt ljus ute. elr så va hon det bara.
hon blir ju väääldigt såhär på hösten/vintern då det blir lite halvmörkt ute när man rider. då har hon 1000 ögon i nacken och man kan knappt dra upp dragkedjan på jackan förens hon flyger iväg 3 m....
 
bara att jobba på och försöka vänja henne..... elr så är det för att hon får lite mer krafftfoder??
 
 
jag vill ha min sommar tbx!!! *bildbrist*

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Ur och skur

2012-08-30 / 16:33:06

Ute och motionerar min ponny lite, i regnet ....


(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Resultat

2012-08-29 / 21:39:46

Hellu. Dagens hoppträning gick jättebra, det kändes verkligen som om det går framåt nu. Jag använde sporrarna kanske lite för långt bak några gånger så han sparkade bakut men han testar mig bara, han kollar hur långt han får gå. Ponnybuuuus ;) imorgon ska han få vila, och jag ska in och träna innebandy för första gången på flera år tycker jag det känns som. Men jag ska bara prova hur det känns och så. Jag har fått lämna tillbaka mina kläder som jag hade i BIK så dom är bara ett minne nu :/ Vi får se vad jag kommer få för kläder när jag kommer dit, men snygga ska som va iaf :D


(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Skuttskutt

2012-08-29 / 17:39:11

tjenare. idag står hoppträning på schemat. ska lydnadshoppa lite, det kan bli riktigt bra tror vi ! :) i skolan har vi haft en tema dag, med temat mobbing. så typ hela dagen har gått ut på att prata om det, sett lite filmer osv ;) bloggar mer sen !


(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Våra söta ponnysar

2012-08-29 / 17:11:29


(0) kommentarer Kategori: videor / länk

   

Hemma från skolan

2012-08-29 / 15:12:38


(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Första beställningen - check !

2012-08-28 / 21:39:00
Nu är första header beställningen klar. Headern designades åt kissmevandebonte.blogg.seSkulle du också vilja ha en ? Kika in på kategorin "Bloggdesign" då ! :)
 
*Bara för att min dator konstruerades innan stenåldern kom så vill inte bilden visas*

(2) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Hallå rubriken vart tog du vägen?!

2012-08-28 / 20:57:56

Nicki gick på banan idag, pappa trimmade. Gick super bra. Planerna för heaten imon är lite hoppning -lydnad.
Har en super övning för henne som är jättebra för henne som bara vill fläska på emellan åt.

Bom före ett räcke och bom efter ett räcket -That simple!

Det får henne att tänka lite och komma upp mer i språnget precis efter hindret, då hon brukar gå iväg lite.
Och den där filmen från hoppträningen som jag lovade, videofy me ville inte samarbeta med mig sist så kanske laddar upp den på youtube när jag har tid ;)
Men iaf på den träningen så tränade jag på kombination och det gick skiit bra!! Kom perfekt in och va helt sagolik mellan hindren !!

Nu är det ju hööööst..... Så gick med dunväst och halsduk till skolan idag, sköööönt.


(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Trim i backen

2012-08-28 / 19:37:28

Oj. Öh, nu vet jag inte häller va jag ska skriva -.- red till backen idag och körde två galopprundor. han lyssnade riktigt bra på det 2 delade tränsbettet. det är väll bara när Nicki är med och så som han tycker att det är så förbannat roligt, haha min lilla farbror :) skolan gick bra idag, trögt men helt okej. imorgon ska jag och Clara hoppa, lite lydnadsträning tyckte jag hon sa att det skulle vara. det tror jag kommer passa mig perfekt just nu ! :)

hareh bääääst <3


(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

åååhhhh

2012-08-27 / 21:48:00
vet verkligen inte vad jag ska skriva....... öööh, "skrittade" ut med Clara idag. haha, ni måste bara se våran video från spanskan ! vi gjorde den faktiskt när vi hade tid över, om man ser det från vårat perspektiv :D på norells hittade jag verkligen ingenting som intresserade mig. konstigt nog, det burkar nästan aldrig vara så ;) 
 
imorgon köttar vi på med skolan som vanligt. det känns verkligen hur långtråkigt som helst att bara sitta och lyssna. får ju så ont i röven av skitstolarna -.- tänkte att jag kanske rida dressyr imorgon, eller om jag rider ut en sväng, det får vi se då.... 
 
 
"The typcial Riders of Sweden"
Tumblr_lw64osxwti1qiaqpmo1_500_large
 
Tumblr_lz23stesg31qiaqpmo1_500_large
 
Tumblr_lut2onq4ad1qiaqpmo1_500_large

(1) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Busted

2012-08-27 / 16:47:14

Såhär hittade jag Clara mellan hyllorna på Norells, hon och sin hallongrotta :o


(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Spanish tajm

2012-08-27 / 11:17:40


(0) kommentarer Kategori: videor / länk

   

hej världen, hej solsken

2012-08-27 / 08:11:10
så härligt att vakna när man har sol utanför fönstret!! tecken på att hösten kmr bli lindrig och varm?! 
håller båda tummarna för det. men idag är det skola.... har ju inte upplevt mån, tis, ons schema mässigt. skönt att man slutar tidigt en dag i veckan iaf, onsdag, 14.20... annars 15.15.
 
idag ska fröken Skrutt skrittas och ta det lugnt. kanske blir ett dressyrpass imon. 
 
tyvärr har jag ingen webcam på denna dator så, ingen bild på min outfit.. 
 
mamma filmade igår så filmen kmr upp under dagen :) 
 
matciiiiiiiiiing <3

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Dagens hoppträning

2012-08-26 / 21:47:00
Tänkte att jag ska försöka skriva lite om hoppträningen idag. Jag tyckte att det gick rätt bra i början faktiskt, han galopperade på och det var inga problem. Problemen kom i mitten, då titthinderna kom in. Jag tyckte att jag red rätt bra imot dom, men jag är sån så att så fort jag blir spänd så glömmer jag att andas och håller på att dö. Så där blev det lite problem som sagt. Det var en oxer med koner mellan hinderstöden och ett räcke med "sockerbitar" under. Det var ju bara sååå läskigt. Sen tyckte han att jag drog han för mycket i munnen och det kan jag faktiskt säga att det tyckte jag att jag gjorde också. Så han började sparka bakut och sånt, men i slutet rullade det faktiskt på så jag känner mig ändå rätt nöjd med dagens träning. Jag har massa saker att träna på men jag får tänka på det som Tina sa till mig, "Du har mycket att lära dig, fast du har kommit en bra bit på vägen. Men man kan inte lära sig allt på en gång, så vi tar några bitar i taget." 
 
 
Faiiiiil, men söt ^^

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Hoppträning 26 augusti

2012-08-26 / 21:14:41
 
 
 
 
en liten bom men jaja....
 
 
 
 
 
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Trix med Ställa Till

2012-08-26 / 15:01:31


(0) kommentarer Kategori: videor / länk