Tröjorna

2013-10-31 / 23:23:48
 
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

shopping runda 1

2013-10-31 / 21:57:35
Åkte ju som sagt runt på lite olika ställen idag. Hittade ingeting, haha. Blev en ny nummerlapp för min del och clara köpte greenclean och broddar. Nå skojigare blev det inte.. Jag var nära på att köpa ett nytt träns från Hööks (Dy'on kopia) men jag fick lova att hålla lite i pengarna och tänka en gång till eftersom vi har lite hästbutiker kvar tills imorgon. Då blir det en till Hööks och Tre Hästar. Har aldrig varit vid Tre Hästar förut tror jag, men det ska tydligen vara en riktigt bra hästaffär så vi får väll se. Hoppas på att hitta nå roligare då ;)
 
Inte planer alls för ikväll. Får se vad vi hittar på. Vi va på bio iallafall och såg Thor 2 och vi gillade den exremt mycket! Det måste ha sett lite roligt ut när vi skulle gå över gatan mitt i storstaden för vi är inte direkt vana med att det är trafikljus och spårvagnar överallt. Haha men tillsist kom vi fram, 19 sekunder kvar tills att våra biljetter skulle ha gått ut. Tajming ;) 
 
Vi håller på att klura ut lite små saker till bloggen så den ska bli lite snyggare ;)
 
/ Clara & Emmy

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Detta väntar idag

2013-10-31 / 11:49:00
 
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Kvällsmys

2013-10-31 / 00:00:54
kom hem från hockeyn strax efter klockan halv tio och då åt vi lite sen började vi med våra ansiktsmasker. claras var typ genomskinlig med en blå nyans och min var gul och satte sig som ett skal på anstiktet. det var som att dra bort ett lager hud sen när min skulle av, usch...
 
nu sitter vi och fixar våra naglar, äter chips och vitlöksdip och har det bra. sådär som livet ska vara <3
 
/ Clara & Emmy
 
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

tarta de chocolate

2013-10-30 / 17:26:05
 
 
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Medans man är borta..

2013-10-30 / 17:12:45
..härjar mamma och pappa loss i mitt rum!! Äntligen ska mitt rum fixas! Wahahaha som jag har väntat :D får se vad dom har hittat på tills jag är hemma, hehe 
/Clara 





(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

tarta de chocolate

2013-10-30 / 14:17:00
 
 
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

det va inge extremt de inte

2013-10-30 / 09:33:00
gårdagens shopping på ullared blev inte direkt som jag tänkte mig. för första gången i hela mitt liv köpte jag för under 400kr på ullared. hittade seriöst ingenting.... ett linne, massa chips och lite smått och gott var det som fick följa med i påsen. hittade verkligen iiingenting....
 
men det kanske var lite bra eftersom vi ska till börjes och svensk ridsport imorgon, och på fredag ska vi till tre hästar i kungälv. eller om de va kungsbacka, hahaha kommer inte ens ihåg.. ;)
 
idag kommer iaf min moster & morbror och hälsar på så vi ska väll äta lite lunch, äta TÅÅÅÅRTA och lite sånt. igår när dom skulle köpa så sa jag att det fick inte va marsipan på men mycket choklad. de lät bra tyckte jag :)
 
clara ligger fortfarande och sover men jag hostade så hemskt så jag gick upp och duschade ist. får väll se vad dagen har att bjuda på ;) vi hörs!
 
/ Emmy

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

mot Göteborg

2013-10-29 / 10:52:00
forsätter våran färd ner mot göteborg. sitter just nu i 1 klass och har det bra. vi är framme runt kvart över tolv /  halv ett på Göteborg C. ikväll ska vi gå på hockey tänkte vi och imorgon blir det nog ullared. hästaffärena får vänta tills på torsdag och på fredag åker vi hem igen. 
 
finns väl inte så mycket mer att skriva. just nu sitter clara och kollar på Vampire Diaries och jag ska nog hitta på något att titta på också. ska nog försöka kolla på lite solsidan ;)
 
/ Clara & Emmy
 
 
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

@ STHLM

2013-10-28 / 20:52:59
sitter på hotellrummet i stockholm nu. märks att vi kommer ifrån landet. vi tycker att det är alldeles för mycket folk, det är för dyrt och att allt tar för lång tid. nää, lite längtar man hem till bjurs ändå. imorgon går tåget 09.14 från centralen mot göteborg och vi åker i 1 klass. like a boss ;)
 
/ Clara & Emmy

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Stockholm kaos

2013-10-28 / 18:30:10


(0) kommentarer Kategori: videor / länk

   

snart far vi

2013-10-27 / 22:14:52
tävlingen i Rättvik gick väll sådär.. fick 8 fel i fas 1 i L:C, men jag förstod inte varför han stannade på dom två hundrena... men men... i debuten i L:B så kändes det så himla
bra på framridningen! jag hittade ett bra grundtempo och det har jag letat efter ett bra tag. men ändå blev vi uteslutna.. det gick så bra på hindrena 1-4, sen när jag är påväg till hinder nr 5 så är drt som att han har bestämt sig att han inte ska över. han kastade sig åt sidan, lyfte från marken och det kändes stundtals som om han ville ha ur mig ur sadeln. men jag får se det bra i tävlingen och det var att jag hittade ett bra grundtempo som jag har letat efter :)

idag var jag på distrikslags match. vann mot f97 med 7-5! gött med vinst fast än de inte ger några poäng, men gortfarande skönt oh vinna. de höjer självförtroendet hos alla :) de va bra spel, härligt snack inom laget och alla hade en bra dag tror ja!

imorgon far jag och clara mot
göteborg ;) blir nog en hel del hästshopping då! börjes, svensk ridaport, ullared, hööks och säkert massa fler :)

/ Emmy

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Helt okej avslut på säsongen

2013-10-26 / 18:16:38



(0) kommentarer Kategori: Nicki / länk

   

@ Rättvik

2013-10-26 / 11:45:57



(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

FÖR VI SKA PÅ AVICII

2013-10-25 / 10:17:46



(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

bara protester

2013-10-24 / 21:44:03
idag var det verkligen en av dom sämsta hoppträningarna på länge. han verkligen protesterade mot mig och gjorde inte alls som han skulle. i början gick det faktiskt realtivt bra, men ju längre träning gick ju sämre gick det. i slutet kändes verkligen allting fel och jag ville bara lägga av så då släppte jag ut tårarna. det kom inte många, men efter det så blev jag riktigt arg men ändå mest frustrerad för att inget funkade. samtidigt vet jag att det kan inte alltid gå suuuuperbra varenda gång, men idag verkligen strejkade han emot mig.
 
men men, vi lägger det bakom oss nu och blickar framåt helgen! blir en debut på 1m i Rättvik på lördag och sedan på måndag far jag och clara 50 mil bort! vi drar ner till göteborg i några dagar och ska hitta på lite olika skojjiga saker. det mesta lär väll bli shopping i ullared, börjes och svensk ridsport ;) har en rätt så stark känsla utav det!
 
nu måste jag fortsätta plugga till mitt prov imorgon i NO..... det handlar om atomkärnor och sånt tjofs som jag anser är totalt onödigt att kunna... ska ändå inte jobba på NASA när jag blir stor så :) eller vart man nu håller på med sånt....
 
/ Emmy
 

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Dagens klockrena kommentar

2013-10-24 / 16:20:40
*påväg till Linda träning och lyssnar på musik, mamma Annika, Emmy och Clara i bilen*

Annika: vad är det här för musik?
Emmy och Clara: dubstep!
Annika: sånt här kan man ju inte lyssna på, man får ju diarre
Emmy och Clara: AS GARV 

hahaha detta gjorde våran dag! :D 
/Clara och Emmy 



(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

Svettig tant

2013-10-24 / 10:16:58
Igår pallrade jag och mamma oss upp till ridhuset på de två skäckarna. Stocken dressyrades och Nicki fick flåsa på i galoppen. De har slagit om lite nu så nu är de mer vårväder, så HELA stallet är blött precis ALLT. Grimskaftspännen, kranen, tavlan. You name it. Aldrig varit så förut.. Konstigt. 

Nicki flåsade iaf på bra och blev svettig! Eftersom allt detta vinterlurv blir lite varmt när tempen går upp. Idag tar hon det lite lugnare och imon lite chill. För de är säsongens sista tävling på lördag! :) efter de så ska Nicki vila lite i november och ta igen sig efter detta fabulous tävlings år. 

/Clara 


(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Standard

2013-10-23 / 13:47:10
Clara får ALLTID fler rätt än mig på spanskaprov.. oftast skiljer det typ 20 poäng eller mer... 
/ Emmy




(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Rätt så as najs födelsedag

2013-10-21 / 20:42:05


tänkte ta kort på presenterna oh lägga upp senare idag, men jag har haft en otroligt bra födelsedag! vart runt underbara människor hela dagen oh jag är extremt glad över att ha er runt mig! för exakt 15 år föddes jag, oh jag har vart med om ett oh annat under dessa 15 åren. har haft riktigt tuffa perioder i mitt liv så jag är faktiskt stolt över den jag är idag.

/ Emmy

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Klantarsel

2013-10-21 / 18:45:46
Ingen ridning idag då Nicki på ngt sätt har lyckats gjort illa sig vid armbågen. Hur man nu lyckas med det har jag inte listat ut än. Men hon verkade inte spec bedrövad av det så jag hoppas att det läker ihop fint och att det inte stör helgens prestationer. 

För i helgen är det årets sista tävling! I Rättvik. Sista 90 rundan för oss om nu allt går bra framåt :) sen så tävlar jag också 1m som vanligt :) 

Men nu måste jag ut och titta till såret lite, sen slappar jag i soffan framför ett Greys avsnitt ;) 

/Clara 



(0) kommentarer Kategori: Nicki / länk

   

MY BIRTHDAY

2013-10-21 / 13:12:55
/ Emmy
 
 

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

middag med familjen

2013-10-20 / 20:16:00
har precis ätit klart middagen med familjen och grannarna. fick lite paket, hehehe bara för att jag inte kan hålla mig tills imorgon ;) fick ett par blåa HV Polo strumpor av mamma och pappa och av grannarna fick jag ett presentkort på 300:- på Stadium. tror jag ska köpa en ny springjacka/väst för dom pengarna :)
 
red till slalombacken idag med Clara. dutti ponnyn va idag fast än han va liiite för pigg ;) haha nejdå men sen så låg det lite träd längst stigen och dom var ju tydligen såååå himla läskiga så Nicki fick gå först. då vare ju såklart ingen fara ;) hehehe, farbror. 
 
IMORGON ÄR DET MIN BIRTHDAY TRALALALALALALALA
 
/ Emmy
 
 
 
 
 
 

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

moooorning

2013-10-20 / 12:12:40
 
 
 

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk

   

mötte rädslan idag

2013-10-20 / 01:38:57
idag när jag skulle ta in Stokes så hörde jag hur de lät nån meter bort så jag vrider på huvet oh där står det två rådjur! fick därimot bara med en på bild, men bara så ni vet så är jag SKITRÄDD för alla sånna djur, tex älgar, vargar, rådjur, björnar.... usch....

/ Emmy




(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk