hela dagen

herregud.. har verkligen vart igång hela dagen. hjälpte mamma med hästarna imorse och passade på att redan klockan 10 vara uppe i ridhuset och rida lite dressyr! det börjar ta sig, sakta men säkert.. sen hem och baka till spökjakten. blev en sockerkaka som va grön och grå. det roliga här är att jag hade karamellfärg som var röd och blå, så det gick inte riktigt ihop för mig... men aja, den smakade gott iaf vilket är ett mirakel ;)
 
distriktsträffen började klockan fyra så det var bara att packa ihop sina grejer och bege sig mot Falun. hade lite genomgång först av hur träningen skulle se ut. sedan var det bara att byta om och köra! träningen va i 2 timmar, sen snackade vi en halvtimme efter träningen om hur det kommer se ut framöver för våran del. vi har typ 5 träffar till innan distrikts-SM som går den 3-6 januari. de är väl bara att köra på ;)
 
imorgon börjar min prao på dagiset. ska bli rätt spännande faktiskt att jobba där. ser fram emot det! börjar klockan nio och dagiset ligger inte långt ifrån, så de blir sovmorgon ;)
 
nu - tacos & Solsidan!!
 
 

KOMMENTARER


Namn :
Kom ihåg

Kontakt/hemlis : (bara jag som ser)


URL/bloggadress :


Vad har du på hjärtat? :