Vi ska ha beröm

Jgah vill bara lyfta fram oss HÄSTmänniskor. jag förstår inte egentligen hur vi orkar hålla på med ridsporten. VI ger oss ut på vägar och ut i skogen och om hästen blir rädd för ngt så korrigerar vi i DET ögonblicket sen fortsätter vi gå, vi ramlar av och slår oss. kanse rent av så får man en skada och inte kan rida på ett tag. men vi kämpar och BRINNER verkligen för hästar. så vi KOMMER TILLBAKA upp på hästryggen. när vi tar in hästarna från hagen i åska, hagel och drivis så bryr vi oss inte om oss själva. vi tänker bara på de stackars individer som står ute i hagen och har lera upp till knäna och är genomblöta.

efter vi tar in dom så märker vi att en sko saknas. så åter igen ger man sig ut i vädret för att leta efter skon.
Hur orkar vi? Jo det kan jag berätta för er som inte förstår.
VI älskar hästar. punkt. VI brinner för det vi håller på med, Hoppning, Dressyr, distans, körning ja vad som helst som har med en häst att göra. Killar -TV spel is da shit tkr ni, LOL elr WOW elr ja va fan ni nu spelar. NI tycker att det är kul på erat sätt. VI tycker att HÄSTAR är kul på vårat sätt. kan man inte bara få sköta sitt eget?

Nej tydligen inte jämt.
-Hästar är bara till för hästkorv
-Man åker ju bara runt på hästryggen, man gör ju ingenting o.s.v....

ATT ÅKA PÅ EN HÄSTRYGG. det känns inte som den mening existerar i mitt huvud.
Jag är 14 år och åker fan inte runt på en häst. Sitt upp på en häst på 1.80 som väger 800 kg du då. Få se hur lätt det är? RGB åker han bara runt på en häst på 800 kg och seglar över ett hinder på 1.60? BALANS och samspel kallas det.´Ridning kräver sjukt mkt tålamod! man kanske köper en häst som är helt outbildad och om 3 år så är det en biff med väärldens hals som är ute på dressyrtävlingar och spöar skiten ur alla ekipage.

Har ni kollat på dressyr? gör hästen bara en piruett så där? nej. fråga Patrik Kittel tex.

Hästmänniskor är sjukt tåliga, vi kastas av och slår oss, rider ut i spöregn bara för att vi vill att våra älsklingar ska få röra på sig, betalar skoningar och ny utrustning etc.

Vi är coola, vi är störts, vi är bäst, vi är vackrast.


KOMMENTARER


Namn :
Kom ihåg

Kontakt/hemlis : (bara jag som ser)


URL/bloggadress :


Vad har du på hjärtat? :