latis ...

2012-02-29 / 23:09:08
jag är väldigt trött nu, så bilderna kommer imorgon. därimot så orkade jag ladda upp dom på min andra blogg, www.olssonlaursen.blogg.se . så om gå in och kolla där tills imorgon ! :)

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

HOME SWEET HOME

2012-02-29 / 22:04:52
ååh, äntligen hemma !! efter en hel dag i Danmark blir man rött trött på allt som har man Danmark att göra. fast det är klart, dom har ju ett ganska speciellt språk som kan vara ganska roligt att härma ibland ^^ jag hade med mig min systemkamera men dom bilderna kommer nog imorgon. tror dom måste köras en sväng i Picasa först :) men nu ska jag äta, & som sagt. bilderna kommer imorgon ! godnatt på er <3

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Det blev en tur med Ella

2012-02-29 / 17:52:25
häääärlig och skön dag uppe på hästryggen idag också! red långt idag med Ella och Shade. Pigg Shade och Nicki hakade på så klart, hon vill ju inte hamna bakom ;) och när jag skulle möta Ella så fastnade jag och Nicki lite grann...så där som hon brukar hålla på..... vet inte vad hon höll på med, vi har fastnat där några ggr i rad nu. Hon bara vänder fort som bara den och sedan vägrar att lyssna på att man drar i tygeln, sen lägger man till ytterskänkeln, men hon bara går åt sidan och lättar lite från marken. stegrar yttepyttelite och sen åt sidan. så det blir som ett steg framåt 2-5 steg bakåt .... åh, blir så trött på henne ibland. Jag och Ella va ute och red på Damp1 och Damp2, det va iaf vad vi kom framtill ;) men det va ju såååå skönt ute så jag ville nästan inte gå in, stannade ute och fixade lite.
Heeeeej då bloggäääään ses seeenare <3
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

I want from Gina Tricot

2012-02-29 / 10:13:32
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Jaså du, du va uppe före mig

2012-02-29 / 09:23:11
Det verkar som Emmy vaknade före mig idag. lite ombytta roller där, för det va ju tvärtom igår :P
Men ungefär kl 6 imorse så vaknade jag av att man har små tassande klor komma... Det va Ställa... Hon ville att jag skulle killa på henne, men det orkade jag inte så försökte lyfta upp henne. nej, nej, nej hon skulle inte upp..
sen kmr mamma runt 7 och säger åt henne att hon ska hoppa upp i min säng, och nej, nej, nej jag vaknar ju inte alls -.- men sen kmr tanten tbx och lägger sig där.. hmmm normal doggi?? no.
n i c k i s k r u t t 

oj lite snor hade hon där också...ja..fräääscht
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

mot Danmark

2012-02-29 / 07:59:46

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Kollar på BB

2012-02-28 / 22:22:25

Rubriken säger allt ;) Jag kollar på Big Brother, alla tycker att det är så stötande och det är brara massa äckliga folk och de gör bara 'det'. Men det är inte alls så, de är roligt. de får nya uppdrag varje vecka som blir som ett tema. finns flera olika saker som de måste göra. DET ÄR ROLIGT! kolla om du tycker att det är kul. 'Man ska aldrig dömma hunden efter håren' ;)

/Clara


(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

härlig avslutning på dagen

2012-02-28 / 21:28:06
godkväll. har avslutat dagen med Anna och Emilia med en kopp te framför Top Model. kunde det ha blivit så himla mycket bättre ? nej. det kunde det inte. det var väldigt skönt att komma ut och träffa lite annat folk också :) men snart ska jag nog sova. för imorgon gäller Danmark ! =D

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Tillbaka skickat!

2012-02-28 / 19:47:56
Mamma har fixat och mailat med företaget som vi köpte tränset av och nu är det skickat på posten. så nu är det bara att vänta! :D längtar redan!!!
Dy'on working collection "Fancy" :)
Det blev ett svart, inte dy'on tyglarna och inte förbygeln heller... men är rätt sugen på att spara till förbygeln... ^^
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

jag saknar dig, min prins ♥

2012-02-28 / 18:16:46

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

bilder på dom nya sakerna

2012-02-28 / 18:09:07

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Kärlek ♥

2012-02-28 / 18:04:26
Jag älskar dig för allt i världen! 

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

ny tröja

2012-02-28 / 17:40:12
hejsanhejsan allihopa. har varit en hel awesome dag igen. idag har jag varit med mammas kompis på Backaplan och små handlat lite grann. fick med mig en ny tröja, ett par nya solglasögon och en ny tub foundation. haha, mamma tyckte inte att jag behövde det sista men det tyckte jag. tröjan är jag jättenöjd med :D jag har kollat på den jättelänge, äntligen är den min ♥ bilder kommer senare på allt jag har köpt dom senate 4 dagarna. imorgon är det Danmark som gäller !!
saknar dig vännen ♥

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Great news!!!!

2012-02-28 / 15:47:13
Det va superskönt att va ute och rida, testade nys västen och ridstövlarna och tyglarna! Red i t.shirt, tjocktröja och västen och DET va varmt! yes, härligt våren är äntligen häääääär! precis innan jag kommit tbx så får jag ett sms av mamma, "Vi får byta tränset!" WHOOOOOOHOOOOOO!!!!!!!!!!!! Ett Dy'on träns strl cob blir det då! bara inte det är för stort ist... då blir jag fan föebannad!  Och ridstövlarna va ju så klart ovana så de va lite stela men precis som alla andra ridstövlar så kmr de jus att forma sig efter mig ;) och dessa tyglar jag köpte kostade bara 99 kr på Eurohorse (mässan) skit samma och de va billiga jag äääälskar sånna där tyglar! original tyglar med 4 "ränder" ganska stela, men det är det jag tycker om <3
Lite bilder från turen :)
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

I'm going out for a while in the sun

2012-02-28 / 13:02:55
väntar på att Nicki ska smaska i sig lunchen så jag kan ta in henne och fixa så ska vi ut på en spännande tur, hehe, får väl se hur pigg damen är <3 men ska inte köra fullt ut eftersom hon har vilat i flera dagar. det blir lagom galopp & trav. hon får inte springa iväg. I going to have the controll!
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

ÖB

2012-02-28 / 11:49:02
tack och lov ! min dag har räddats. jag ska åka med mammas kompis till ÖB och sen träffa lite folk. skönt att någonting händer i ens liv iaf, och att man inte bara sitter och slöar. visst, ibland måste man få göra det också. men nu ska jag hjälpa mamma med lunchen !
/ Emmy

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

jag tror att jag har flyttat in i ridstövlarna

2012-02-28 / 11:20:58
har absolut ingenting att göra för tillfället, väntar på att min broder ska vakna och då blir det att göra food. är hungrig nu, men ändå inte. sen så tog jag mig bort till pianot och spelade en truddelutt och sen gick jag ut i köket och drog på mig ridstövlarna, kanske gjorde det för 20 min sedan, och dom sitter fortfarande kvar på fotarna. dom är ju såååå sköna!! tror inte att jag någonsin kmr att ta av dom.... ^^
sen får vi se om den där damen med fläckar på kroppen och vind i håret vill komma till mig i hagen idag, elr om hon kmr retas med mig och springa som en idiot... :| we'll see what happens..
Här är dom, mjuka och sköna + att det är superbra med snörning där fram, så man kan reglera "tjockleken" ;)
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

godmorgon !

2012-02-28 / 10:44:45
nämen hejsan alla fina läsare. idag vaknade jag runt halv 10. det var så skönt att få sova ut !! idag får vi se vad vi hittar på, skulle kanske möta upp en gammal kompis och ta en promenad. jadu, vi får väll se. men det är sol på himlen så vi får väll se vad som dagen har att bjuda på. bloggar mera sen !
/ Emmy

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

hmm...redan uppe..?

2012-02-28 / 09:00:44
klockan är bara halv nio, och jag är redan uppe.. fullt påklädd och teven är på -.- inte bra asså, det är sportlov...got damit! sov människa! men nej då klockan 8 så hoppar Ställa ner från sängen, DÅ vaknar man ju såklart. och det va ju inte så konstigt, hon ligger precis vid min mage och mitt face, klart att jag vaknar!!! men dagens planer blir att rida en PIGG PONNY (troligtvis iaf).. får väl se hur det går. skulle ju ha testat Dy'on tränset idag tänkte jag, MEN DET GÅR JU INTE! jävla skit, det va ju klart att det skulle vara för litet!!! bajs också... men jag kanske får testa ridstövlarna, om vädret tillåter. men det blir nog inte läderskydden, de vill jag spara tills första starten för i år!!
då kanske det går extra bra! :D
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Nu blire film :)

2012-02-27 / 23:06:45
det är ju sportlov så man behöver inte passa ngn tid! :D
ska kolla på swefilmer.com filmen är The Babysitters, nån drama film, vet ej handlingen i den :)
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

MÅSTE HA

2012-02-27 / 22:35:32
Detta är ett måste för mig nu, känner jag! min  hy är aldeles knottrig.. och det hjälper inte att smörja, tvätta med tvål elr ansiktsmask....  vad gör man? ska testa med denna borste och kolla om det verkligen skulle hjälpa, om det inte skulle göra det, då vet jag inte vad jag ska hitta på... :( TIPS? <3
/Clara

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Beskrivning till datamus

2012-02-27 / 22:16:44
Köpte världens gilligaste datamus på Ullared för 20 kr. den är superbra och liten :P
när jag plockar ur den ur förpackingen så är det en beskrivning med, så här löd den:
a. Turn on your PC
b. Plug it in you USB-port.
Ja, det va ju väldigt avancerat :o förstod absolut inte hur jag skulle göra! hahahaha, till och med världens yngsta bäbis skulle kunna gör det ^^ !
Ni ser att vi fixat, bakrund (annaform.com) och en BLOGLOVIN länk! FÖLJ OSS PÅ BLOGLOVIN HÄR!!!!!





(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

väntar

2012-02-27 / 20:37:48
hej ! väntar på att något bättre ska börja på tv. det mesta som faktiskt går att kolla på börjar väll runt 21-22. så jag får väll stå ut till dess. men idag har jag fått ett par nya byxor, ett par mellanblåa. inte mörka, utan mellan. and I love them. men nu ska jag hitta någonting att göra :)

(0) kommentarer Kategori: Emmy / länk

   

Som ni sett...

2012-02-27 / 20:13:24
...så har det inte varit så mkt bloggning från min sida denna dag, men you know why ;)
dagens besvikelse va att Dy'on tränset va för litet :'( så måste byta det på ngt vis.......... men allt annat passade iaf! :D stor tummen upp för det!
benskydden passade superbra, snygga va de också när de satt på !!!!!!!!
men som jag sa så STOR diss till att tränset inte passade -.-

(0) kommentarer Kategori: Clara / länk

   

Ett stort tack !

2012-02-27 / 19:09:24
Vi vill bara tacka underbara Anna bakom annaform.se som har gjort våran bakgrunsbild ! Den blev helt otrolig. Precis som vi hade tänkte oss, och bättre ändå. Ett otroligt stort tack till dig !

(0) kommentarer Kategori: Riders of Sweden / länk